2017 BEDROOM INTERIORDESIGN TRENDS

2017 YATAK ODASI DEKORASYON TRENDLERİ

 

Yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde yatak odalarında yükseliş de olan trendler ilginizi çekiyorsa bu yazımız sizler için!

2016-2017 yılının yatak odalarının  kış trendi için öncelikle ‘moda’nın farkındalığını yaşayın! Dengenizi bulup enerjinizi yukarı çekin ve enerjik, huzurlu yatak odaları yaratın.

Bir evde, yatak odası en  özel alandır. Bu ne olursa olsun kendi kişisel tarzı, ve orada uyuyan kişiye rahat ve çekici gelmelidir. Bu yazımız da yatak odalarının her birinde, 2017 yılının trendine uygun özenle tasarlanmış ve yükselişteki trend her detay dikkate alınarak dekore edilmiş harika tasarım fikirleri  bulacaksınız…İşte önerilerimiz;

Tarz olarak tercihinizi moda da olduğu gibi 60’lı, 70’lı ve  80’li yılların retro tarzına dönüş veya doğayı çağrıştıran çiçek desenleri veya klasik şık, lüks dekorasyondan yana kullanabilirsiniz. Tercih sizin! 40’lı ve 50’li yılları yapacaksanız, cilalı turkuaz duvarlar, limon sarısı, yeşil tonları, gül  kurusu pembe, devetüyü krem, kırmızı, turuncu renkleri kullanabilirsiniz.Kumaşlarda ise mücevher ve gri tonları, metalik, altın renkli, saten, kadife, dantel gibi dokuları kullanabilirsiniz. Perdelerde kadife şeffaf tüller, tüylü, kaplan desenli yastıklar vs, aksesuarlarda lambalarda vs avize taşı hatta inci bile kullanabilirsiniz! En çağdaş mekan da gelenekselliğin yanı sıra dramatik dekor yaratabilirsiniz! Abartıya kaçarken mobilyanın, aksesuar ile, duvar kağıdının perdenin renkleri ile tüm detaylarda  birbirlerine uyum sağlamasına özen gösterin…

Tropik Desenli Yatak Odası Tasarımı

Yeşil Tonlarında Yatak Odası

Altın ve Gri Tonlarında Yatak Odası Tasarımı

Bazen parlak, bazen canlı bazen olmayan renkler daha çok tercih edilmesine karşın siyah ve beyazı da mekanlarınız da birlik de rahatlıkla kullanabilirsiniz…Büyük yatak odalarının vazgeçilmez kombini siyah -beyaz mekanlar da zerafeti yüksek seviyeye getirir. Siyah beyaza renk vermek istersen de eklenecek bir kilim ve resim de mekanınıza ayrıca eklenebilecek  bir seçenek olabilir.

Siyah & Beyaz Yatak Odası Tasarımı

Siyah & Beyaz Yatak Odası Tasarımı

Klasik yatak odasında tercih edilen kristal, altın kaplama vs avizeler dekorasyona ayrıca sihir vermek için olmazsa olmazdır!

Göz alıcı renklerin yanı sıra altın bir dokunuş Art deco duvar kağıdı ile birleşince ortaya çıkan iç mekana bakmaya doyum olmuyor! Grinin farklı gölgeleri de mekanda nötr bir alt taban yaratıyor.

Bu yılın en can alıcı trend rengi olan ördek yeşilinden fıstık yeşiline yeşil renkle doğa içinde bir iç tasarım etkisi yaratıp dekorasyona taze bir dokunuş getiriyor!

Bu yılın yükselen trendi olan mavi tonları da yatak oda dekorasyonunu oluşturmak için kullanılabilir. Yatak odanızı tasarlarken malzeme de metalik, kuartz pembe seçimlerini de atlamayın

Yatak odaları çeşit çeşit dir. Seçeneklere bakacak olursak evinizin alanına göre farklı yatak odaları tasarımlarıda seçeneğiniz olabilir….

Mavi Tonlarında Yatak Odası Tasarımı

Pastel Tonlarda Yatak Odası Tasarımı

Altın ve Siyah Tonlarında Yatak Odası Tasarımı

Altın ve Siyah Tonlarında Yatak Odası Tasarımı,

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *